BANDITSAGOR
HEMLIGT


Hej dagboken! 
Det verkar som om Emma är tjurig på mig. Hon är bästis med Gretchen. Innan vi började vara med Gretchen bråkade vi aldrig men nu har vi börjat göra det fast det är ju Emma som startar bråken och inte vill vara bästis igen för hon har ju Gretchen att vända sig till eftersom Gretchen helst är med Emma, jag har ju inte direkt någon som jag är med om vi blir ovänner eftersom annars är jag bara med Emma och Gretchen eller så är jag själv. Fast jag brukar inte få vara med.  
Malin 11 år (1998-11-06). 
 
I Hemligt vill vi tillsammans med publiken se hur vi kan närma oss det kanske mest privata - dagboken, undersöka vårt innersta och det vi håller för oss själva. Föreställningen handlar också om hur hemligheter kan påverka en grupp och dess sociala strukturer. 
Formmässigt använder vi oss av en hörlursform för att komma så tätt inpå rollfigurernas tankar och känslor som möjligt. Skådespelarna utrustas med små mikrofoner, publiken förses med hörlurar och får på så vis ta del av ett intimt samtal som ger känslan av att tjuvlyssna. Perspektiven skiftar i en kollageliknande berättelse där skådespelarna turas om att inneha huvudrollen.


Klicka på play-pilen här ovanför. Om du vill se filmen i helskärmsläge klickar du på den "fyrkantiga" symbolen nere i högra hörnet på filmspelaren. När filmen är slut klickar du på symbolen igen för att återgå  till Digital Utbudsdag.

Målgrupp: 10 - 12  år
Längd: 45 min
Publikantal:  1 klass ( max 30 elever)
Premiär: 26 februari 2018 
Spelperiod: VT 2018 - VT 2019
MER OM FÖRESTÄLLNINGEN
Dramatiker: Alexandra Loonin
Regi: Ensemble
På scen: Sanne Ahlqvist Boltes, Frida Stavnes och Oskar Stenström
Musik & ljud: Jonas Åkesson
Producent: Amanda Lindblad

Kontakt: 
Amanda Lindblad 
Tel. 072-586 51 04
amanda@banditsagor.se
banditsagor.com